Fylkesvei 715: To trailere sto fast

Klokka 10.10 mandag skrev Vegtrafikksentralen på Twitter at en semitrailer sto fast i Olsøybakken på fylkesvei 715 i Indre Fosen kommune. Klokka 14.45 fortalte Vegtrafikksentralen at det fortsatt var to trailere som sto fast omtrent samme sted.

Politiet dirigerer trafikken på stedet mandag formiddag.  Foto: Knut Inge Blix Furuseth

Nyheter

Det skulle ta noen timer før begge storbilene hadde kommet seg opp Olsøybakken. Vegtrafikksentralen meldte mandag ettermiddag at det var først klokka 16.14 at veien kunne regnes som helt åpen for trafikk igjen.
Første melding kom fra politiet til Vegtrafikksentralen like etter klokka ti.

- Vi fikk meldingen fra politiet klokka 10.07. Semitraileren står og legger på kjettinger. Derfor vil vi tro det er føret som er utfordringen her, uttalte Frank Nilsen i Statens vegvesen til Fosna-Folket.

Klokka 11.45 meldte Fosna-Folkets reporter på stedet at traileren fortsatt sto fast i feltet med retning mot Krinsvatnet.

- Politiet bistår på stedet og dirigerer. Det er passeringsmulighet på stedet, men det blir alltid litt utfordringer når en semitrailer står fast i veibanen, opplyste Nilsen.

Senere ble en storbil til stående fast.

Strøbilen på plass

Fosna-Folkets reporter på stedet fortalte at den første bilen som sto på stedet var et utenlandsk vogntog med polsk trekkvogn og dansk henger.

Semitraileren sto en knapp kilometer fra Olsøykrysset i retning mot Krinsvatnet.

Cirka klokka 11.45 strødde strøbilen på veistrekningen, ifølge Fosna-Folkets reporter. Det var snø i lufta i området og hadde kommet en del snø i løpet av natten og morgentimene på stedet.

- Dirigerer fortsatt trafikken

Klokka 14.45 forteller Per Morten Trymer i Vegtrafikksentralen at politiet fortsatt har en patrulje på stedet som dirigerer trafikken.

Politiet har planer om å ha en patrulje på stedet til veien er ryddet etter bilberging, fortalte Trymer.


  Foto: Knut Inge Blix Furuseth