Svært glatt: To utforkjøringer i morgentimene

Politiet melder på Twitter søndag morgen at en bil har kjørt utfor veien på Opphaug og at en annen bil har kjørt utfor veien i Råkvåg.
Nyheter

- En bil kjørt har kjørt utfor veien, fører er uskadd. Bilen har fått små skader, og det meldes om lav hastighet. Skal være svært glatt på stedet, skriver politiet i Trøndelag i en Twitter-melding klokka 07.40 søndag morgen.

Hendelsen skal ha funnet sted rundt 20 minutter tidligere på Opphaug i Ørland kommune. Politiet forteller at sjåføren selv meldte at bilen ikke var kjørbar og fikk ordnet med bilberging.

- Det er ikke enkle kjøreforhold i dag. Det blir ikke reaksjoner fra politiet i forbindelse med utforkjøringen, sier operasjonsleder Frank Brevik i Trøndelag politidistrikt til Fosna-Folket.

Ytterligere utforkjøring

Fire minutter senere skriver de en ny melding om et liknende tilfelle i Råkvåg.

- Råkvåg: utforkjøring, bilfører uskadd og ordner bilberging selv. Melding om svært glatt føre på stedet, skriver politiet i meldingen.

- Det er ekstremt glatte forhold. Vi følger med på utviklingen utover dagen. Vi regner med at entreprenørene vil ha fullt opp med så strø og brøyte i dag, sier Brevik.

Han forteller at politiet heller ikke tror noe straffbart har skjedd i utforkjøringen i Indre Fosen kommune.