Båt under vann - usikkert om den kan brukes igjen

Klokken 13.09 tirsdag fikk politiet melding om en sjark som har gått på grunn.

Det var utenfor Uthaug at båten gikk på grunn.  Foto: Gulesider.no

Nyheter

Dette var på Uthaug i Ørland kommune. Både politiet og brannvesenet var på stedet.

- Det var en sjark som hadde vært fortøyd ved strandkanten på Uthaug. Den hadde muligens blitt dratt med ut av vannet i kombinasjon med vind. Båten var om lag 30 meter lenger ut på sjøen, men om det var tidevannet eller noe annet  som var årsaken er usikkert, forteller politibetjent Kristoffer Myhre i Fosen lensmannsdistrikt.

Skal tømmes for vann

Sjarken hadde gått under vann og det var bare en liten del som syntes, ifølge betjenten. Politiet var i kontakt med eier av båten. Vedkommende skulle prøve å dra båten opp. Det var ingen tegn til utslipp fra båten i havet, opplyser Myhre.

- Kan båten brukes igjen?

Det er ikke godt å si, men eier skulle få dratt den opp og tømt den for vann. Det er uvisst om den blir funksjonell igjen.