Klart for splitter nytt konsept: - Har stjålet ideen fra Stadsbygda

Lørdag prøver Musikklaget kornetten noe nytt når de inviterer til «Kom å søng me’»-konsert i Opphaug Vel.

En liten del av de som står på scenen lørdag. Her fra en av øvelsene frem mot konserten.  Foto: privat

Nyheter

- Rissa/Stadsbygd musikkorps har hatt en syng-med konsert i ni år. De fyller opp arenaen hver gang. Dette er nytt for oss, men ideen har vi stjålet fra Stadsbygda. Vi prøver å lære av de rundt oss, sier Oddvar Sakshaug, som er leder i Musikklaget kornetten.

Kornetten har med seg et husband, vokalister og konferansier for å få med seg publikum på musikken.

- Vi håper å treffe publikum på en litt annen måte enn en vanlig korpskonsert, sier Sakshaug.

Tekster klare

Sakshaug lover slagere og musikk som vil være kjent for mange. Noen sanger er det Musikklaget som står for, andre gjør husbandet alene. Felles for hele programmet på rundt halvannen time er at alle tekstene er å finne i programmet.

- Vi håper det kanskje er det som gjør at folk kommer seg over den berømte dørstokkmila. Det er bare å komme og ta med sangstemmen. Vi tror og håper at folk er litt nysgjerrige på hva dette er, samtidig som mange nok har hørt om artige opplevelser med liknende konsept fra Indre Fosen, sier Sakshaug.

- Vi gleder oss. Så håper vi dette kanskje er det som skal til for at folk tar turen opp av godstolen, sier Oddvar Sakshaug.