Melder om båt med motorstans: - Tungt lastet

Hovedredningssentralen skriver på Twitter at de har fått inn melding om en båt som har fått motorstans i Vorpbukta i Åfjord fredag kveld.
Nyheter

- Vi fikk inn melding fra en båt ved Vorpbukta i Åfjord som ikke kommer seg inn til land. Båten er 28 fot og er tungt lastet med blåskjell, forteller Owe Frøland i Hovedredningssentralen til Fosna-Folket.

Hovedredningssentralen skriver i meldinga klokka 20.13 at båten har fått motorstans. Hovedredningssentralen har fått kontakt med en bekjent av havaristen som skal bistå med å få den havarerte båten til kai.

Nær land

Frøland forteller at båten ikke ligger veldig langt unna land. Vorpbukta ligger omtrent midt på Åfjorden i Åfjord kommune.

- Det er ingen dramatikk i situasjonen. Med stor og tung båt kommer man bare ingen vei uten hjelp, sier Frøland.

- Vi har snakket med en bekjent av båtføreren som er i ferd med å dra ut for å slepe båten til kai. Vi venter nå egentlig bare på tilbakemelding på at de er kommet trygt til kai, sier Owe Frøland fredag kveld.