Har hatt møter om samarbeid med både Arbeiderpartiet og Høyre

Roy Hoøen, som sitter i forhandlingsutvalget i Ørland Senterparti, forteller at de ikke utelukker samarbeid med noe parti i den nye kommunen etter valget. Og Senterpartiet har allerede hatt sonderingsmøter med både Høyre og Arbeiderpartiet, ifølge Hoøen.

Hvilken retning velger Senterpartiet å gå i etter valget? Roy Hoøen sitter i Ørland Senterpartis forhandlingsutvalg. Han forteller at de har hatt møter om samarbeid med både Arbeiderpartiet og Høyre.   Foto: Ina Marie Holseth

Nyheter

- Styret i Ørland Senterparti har gitt forhandlingsutvalget et klart mandat. Vi er tre medlemmer i forhandlingsutvalget som har begynt sonderingssamtalene etter det mandatet, sier Roy Hoøen, som sitter i forhandlingsutvalget i Ørland Senterparti.