Stenger én og åpner én parkeringsplass

Statens vegvesen fortsetter med arbeidet på Rørvik fergekai. Fra 17. mai av fører det til åpning av et nytt parkingsområde og stenging av et annet.

Områdene merket i gult vil være stengt for parkering fra og med kvelden 17. mai. Det permanente nye parkeringsområdet nord for gammelkaia markert i blått er da åpne for bruk.  Foto: Statens vegvesen

Nyheter

- Fra og med fredag kveld 17. mai vil parkeringsplassen i sørvest ned mot sjøen være stengt på grunn av asfaltering og oppmerking, sier byggeleder Steinar Johansen i Statens vegvesen.

Anleggsarbeidet på Rørvik fergekai fortsetter. Nå er den permanente parkingsplassen nord for gammelkaia ferdig asfaltert og oppmerket. Denne parkeringsplassen åpnes nå.

Nytt område

Det etableres parkeringsareal sør på fergeområdet. Der vil det i fremtiden bli mulig å sette bilen i tillegg til den nye parkeringsplassen nord for den gamle fergekaia.

Området sør vil fra 17. mai av være stengt for parkering i tiden fremover i forbindelse med anleggsarbeidet for fremtidens parkeringsområde.

Midten av juni

Prosjektleder i Statens vegvesen, Harald Inge Johnsen, forteller at arbeidet med de nye områdene etter planen vil være ferdig i midten av juni.

- Asfaltering og oppmerking av parkeringsområdet i sør skal gjennomføres. Så skal det legges kanstein, beplantning og resten av sluttarbeidet vil være ferdig midt i juni, sier han.