Så mye fikk Fosengaven 2018 inn

Fosengaven 2018 er nå avsluttet og initiativtaker Geir Yngve Hovde kan fortelle årets beløp har overgått fjorårets beløp med god margin.

Erlend Johannesen, Geir Yngve Hovde og Anja Hovde.  Foto: Fosengaven

Nyheter

- Vi kan konstatere at summen har vokst til hele 258 613, 94 kroner. Dette er nesten 40 000 kroner mer sammenlignet med fjorårets rekord på 220 000, forteller han.

Mange forskjellige bidrag

Hovde påpeker at selv om penger er viktig, kan Fosengaven aldri bare telles i penger. Han berømmer fosningene som også har bidratt på mange flere måter. Han trekker frem deltakelse på konsert, vasking av besteforeldres hu, salg av kaffe og kaker, nabokveldsmat og overskudd som har blitt gitt fra gårdsutsalg.

- Dessuten har godt over 1000 Fosens barn og ungdommer fått møte Erlend Johannesen og hørt hans inspirerende om at det nytter, forteller Hovde.

Takker for innsatsen

Under årets utgave av Fosengaven har pengene gått til Erlend Johannesen og Streetlight, som jobber med barn og unge som lever på gata i Tacloban på Filipinene. Nå som aksjonen er over for denne gang, ønsker Hovde å takke alle som har bidratt med stort og smått.

- Erlend har lovet oss en konkret tilbakemelding om hva de får gjort med gaven og det ser vi frem til, forteller Hovde.

Han håper nå at Fosengaven kommer tilbake høsten 2019 med et nytt og spennende prosjekt.