«Bli du boan i Osen og Roan?»

Er et urbant sentrum med pol og kafé løsningen?

Åfjord har snudd fra folketallsnedgang til vekst. Ordfører Vibeke Stjern (Ap) mener satsingen på ett fortettet sentrum på Årneset har vært viktig.

Ordfører Vibeke Stjern (Ap) med sentrum på Årneset bak seg. Her er det vinmonopol, flere butikksenter, hotell og mye mer.   Foto: Alexander Killingberg

Nyheter

- Vi har full barnehagedekning og fin natur. Det er ikke nok. Skal man være attraktiv anno 2018 må man utfordre noe mer enn det trygge og stabile. Du må sørge for at menneskene, og kanskje særlig de unge voksne, som flytter tilbake har møteplasser også etter klokken 18.00 om kvelden. Uformelle møteplasser hvor man bare kan stikke innom, så treffer man folk. Det kan være en kafé, et utested eller det nye bassengbygget vi bygger.