Disse fikk innvilget pengestøtte – og disse fikk avslag

Bjugn revmatikerforening er blant dem som får støtte fra kommunen i 2019.

Bjugn bygdatunlag fikk avslag på søknaden om pengestøtte til oppgradering av festsalen i denne omgang. Illustrasjonsfoto.  Foto: Terje Dybvik

Nyheter

Torsdag forrige behandlet formannskapet i Bjugn fem søknader om pengestøtte. Politikerne valgte å følge rådmannens innstilling, som innebar å innvilge samtlige søknader – foruten søknaden fra Bjugn bygdatunlag.

Plateinnspilling

Bjugn bygdatunlag søkte om 65.000 kroner til innkjøp av foldevegg og dobbeltdør i forbindelse med oppgradering av festsalen på låven ved Mølnargården.

Bjugn revmatikerforening fikk imidlertid innvilget sin søknad om støtte pålydende 15.000 kroner til leie av svømmebassenget i 2019. Beløpet dekkes av midler avsatt til fysisk aktivitet.

Jonas Ulrik Eide fikk innvilget 5.000 kroner til innspilling av plate med rockebandet «Messier 16», og demensforeninga for Fosen fikk 5.000 til Demensaksjonen 2018.

10.000 til NM

Bjugn IL fikk også innvilget støtte pålydende 10.000 kroner til NM i orientering i mai neste år.

Sist formannskapet i Bjugn behandlet søknader om pengestøtte var det Katter i Hjertet, Baltikums Venner og Aksjonsgruppa ved Fosen videregående skole som innvilget sine søknader.