Bil med fire personer endte på taket

En personbil med fire personer kjørte av veien på glatta ved Ryvatnet i Bjugn lørdag formiddag. Sjåføren ble sendt til legesjekk.

Sjåføren ble sendt til legesjekk etter at en bil havnet på taket på glatta ved Ryvatnet i Bjugn lørdag formiddag.  Foto: Jakob Ellingsen

Nyheter

Politiet meldte om hendelsen på Twitter klokken 10.22.

Politiet skriver i meldingen at ulykken har skjedd ved Ryvatnet og at det var fire personer i bilen.

De opplyser at alle er ute av bilen.

Én til legesjekk

De fire fikk behandling av helse på stedet. Fosna-Folket får opplyst at de involverte personene skal være oppegående og bevisste.

Politiets innsattsleder på stedet, Stina Sveen Sandstad, forteller at to av de fire personene i bilen var barn.

- Den kvinnelige sjåføren fikk et slag i hodet og sendes til legesjekk, sier hun.

Bilens frontrute var knust etter uhellet.

Nødetatene på plass på stedet lørdag formiddag.  Foto: Jakob Ellingsen

 

Svært glatt

Fosna-Folkets reporter på stedet opplyser at veibanen var svært glatt der ulykken skjedde. Det er ikke snakk om store materielle skader på kjøretøyet.

- Bilen har kjørt i retning Bjugn. Det har vært enda glattere her på stedet enn det er nå. Det er litt vanskelig å anslå farten på kjøretøyet, men sjåføren har holdt fartsgrensen, sier Sandstad.

Skummel årstid

Sandstad sier det på denne tiden av året kan være veldig glatt enkelte steder, mens føret på en veistrekning like ved kan være godt.

- Det kan være stedvis veldig glatt. Dette er en skummel årstid. Vår oppfordring er å være bevisst føret og å kjøre forsiktig, sier operasjonslederen.

Strøsand

Like før klokken 11.00 dirigerte brannvesenet trafikken forbi ulykkesstedet. Bilberging var også på plass for å hente opp personbilen, men ventet på at nødetatene fullførte sitt arbeid før arbeidet med bilberging startet.

En entreprenør har strødd på fylkesvei 721 mellom Oksvoll og i retning Botngård etter uhellet.

Ulykkesstedet lørdag formiddag.  Foto: Jakob Ellingsen