Utsatte behandling etter anklage om kommunal saksbehandlingsfeil i «sentralt aspekt» av saken

Kommunestyret i Ørland kommune besluttet enstemmig å utsette sin behandling av Forsvarsbyggs siste klage i støyoppgjøret.

Kommunestyret i Ørland kommune besluttet enstemmig å utsette sin behandling av Forsvarsbyggs klage på deler av støyoppgjøret rundt Ørland flystasjon torsdag.   Foto: Jakob Ellingsen

Nyheter

- Vi fikk en epost fra Forsvarsbygg med beskyldninger om grov saksbehandlingsfeil i grunnlaget. Den eposten kom tirsdag ettermiddag. Informasjonen Forsvarsbygg presenterer ble sendt ut til kommunestyrets representanter onsdag kveld. Administrasjonen har ikke rukket å vurdere innholdet fra Forsvarsbygg enda. Derfor råder jeg i samråd med rådmannen om at vi utsetter å behandle saken til neste kommunestyremøte, sier Ørland-ordfører Tom Myrvold (H) til kommunestyret torsdag.