Restauranten visste ikke hva de skulle gjøre med buffetrestene. Så fikk de en idé

– De var veldig overrasket og veldig takknemlig, sier daglig leder ved restaurant Sjøsiden i Bjugn.

Nærmere 36 personer fikk gratis middag hos restaurant Sjøsiden i Lysøysund tirsdag.  Foto: Irene Rørvik

Nyheter

Forrige søndag ble det servert «havets buffé» ved nyetablerte restaurant Sjøsiden i Lysøysund i Bjugn. Med godsaker som blåskjell, scampi og bacalao til overs etter middagsserveringen, ville ikke driverne av stedet at restene skulle gå i søpla eller fryseren.

Kom i minibuss

Da bestemte de seg for å heller inviterte inn beboere ved Bjugn helsesenter og eldre bosatt i Lysøysund inn til gratis middag. Tirsdag ettermiddag ankom gjestene Lysøysund i minibuss.

– Vi hadde et påfunn for å gjøre noe for de eldre, og for at de skal få komme seg ut og kose seg litt. Så i stedet for å fryse ned maten, ville vi invitere dem hit. Det skal være en koselig dag der de eldre kan treffes, sier daglig leder Heidi Berre Nes ved restaurant Sjøsiden.

Samlet til bords

Nærmere 36 personer var samlet til bords for å nyte havets delikatesser. Både beboerne ved helsesenteret og bygdas pensjonister satte stor pris på invitasjonen.

– Tilbakemeldingene er veldig gode. De var veldig overrasket og veldig takknemlig for at vi gjorde dette. Det er artig å høre, sier Nes.

LES OGSÅ: Ny restaurant har åpnet dørene. Slik skal eierne lykkes (F-F+)