- Hva opptar deg mest for tida?

- Akkurat nå er jeg snart ferdig med et svangerskap, så vi gleder oss til å bli foreldre. I tillegg har fotballen opptatt mye tid. Jeg er trener for Stadsbygd J14. Vi kom akkurat hjem fra Storsjöcupen, der vi kom til semifinalen i B-sluttspillet. Det er jeg veldig fornøyd med.

- Hvorfor bor du der du bor?

- Vi jobber begge i byen og er veldig glade i skog og mark. Da ble Byåsen et naturlig valg. Planen er å flytte tilbake til Stadsbygd og Fosen etter hvert.

- Hvordan møtte du partneren din?

- Vi møttes på videregående i Rissa. Det gikk noen år før det ble noe mer, men vi fikk god kjemi med en gang. Nå har vi vært sammen i åtte år.

- Hva er din største idrettsprestasjon?

- Da jeg var yngre gikk jeg langrenn. Jeg deltok blant annet i et renn i Holmenkollen som 14-åring. Ellers så har jeg vært med i trenerteamet for kretslaget til J16.

- Hvis du skulle fått reist en bauta eller minnesmerke over noen i heimbygda di, hvem ville det blitt?

- Det er veldig mange å ta av på Stadsbygda. Mange som tar i et tak på alle mulige måter. Jeg synes egentlig det blir vanskelig å trekke fram en enkeltperson. Kanskje det må bli Stadsbygd IL som klubb. En ekte dugnadsklubb hvor alle bidrar og støtter hele tiden.

- Dersom du kunne bedt hvilken som helst person fra verdenshistorien hjem til deg på en middag og en dyp samtale, hvem ville du valgt?

- Vanskelig å komme på en historisk person jeg ville møtt, men jeg kunne gjerne tenkt meg å møtt Stig Darell, som hadde vært min svigerfar. Han døde når min samboer var liten, og vi hører til stadighet hvor mye han ligner på sin far på flere områder. Så han kunne jeg virkelig tenkt meg å hatt en fin samtale med.

- Hva er den perfekte dagen på Fosen for deg?

- Den må i hvert fall ha fint vær. Gjerne en tur i skog og mark og kanskje en fotballkamp på slutten.

- Hva ville du endret på hvis du fikk være redaktør i Fosna-Folket for en dag?

- Er det lov å svare ingenting? Jeg synes egentlig det er bra som det er. Dekninga av oss i Storsjöcupen nå for eksempel. Viktig å få fram alle fosninger som gjør noe bra.

- Hva er det beste som har skjedd i livet ditt?

- Det må nok være at vi snart skal bli foreldre.

- Hvordan sjekker du værmeldinga?

- Jeg bruker Yr.no ganske ofte. Men egentlig er det vel best å bare se ut vinduet her i Trøndelag.

- Når badet du sist utendørs?

- Det har jeg ikke gjort i år. Det må vel være i fjor sommer da.

- Hva skal til for å sjarmere deg?

- Gode ord og oppmerksomhet.