Her kan bjørnen oppholde seg på dagtid

Bjørnen tilbringer gjerne dagene i de mest utilgjengelige krattene. Om natten kan den like godt vandre langs en skogsbilvei.

Bildet viser området nord for Hårfjellet. Det er gjerne i tett skog og i utilgjengelige lier at bjørnen oppholder seg på dagtid. Den innfelte bjørnen er den som ble fanget på et viltkamera i grenseland mellom Osen og Namdalseid i månedsskiftet mai-juni.  Foto: Alexander Killingberg/viltkamera

Nyheter

Det er nå flere dager siden sist det ble funnet spor etter bjørnen i Leksvik. Søndag og muligens natt til mandag for én uke siden drepte den sauer ved Moansetra og Hårfjellet. Helt frem til torsdag forrige uke ble det funnet sauer som trolig har blitt drept eller skadet i den samme perioden. Etter det har det ikke dukket opp nye spor.