Slik blir det bru over Ryssdalen

Med litt over fire meter i døgnet vokser de to betongsøylene som skal holde vekta av den framtidige Ryssdalsbrua. Vegen forbi anleggsområdet er stengt i perioder på grunn av arbeidet. – Trafikantene her er beundringsverdig tålmodige og greie, sier arbeidsleder Robert Halleland i firmaet Kruse Smith.

Jernbinding har ikke gått av moten.   Foto: Snorre Berg

Nyheter

Ryssdalsbrua vil utgjøre 145 meter av den nybygde delen av fylkesveg 723 som åpnes neste høst. På det punktet prosjektet er i dag, har de begynt å bruke intervallstyrt lysregulering forbi området der brua skal passere. Vegprosjektet utføres av arbeidsfellesskapet Johs J. Syltern og firmaet Kruse Smith. Det er ingeniør Robert Halleland fra firmaet Kruse Smith som er leder for akkurat brudelen av prosjektet.