80-sone forbi Bygdeboksen?

Trafikksikkerhetsutvalget i Åfjord hadde nylig møte hvor blant annet ny fartsgrense forbi Bygdeboksen ble tatt opp.
Nyheter

Statens vegvesen mener forholdene ligger til rette for 80-sone slik situasjonen er nå.

– Det er bebyggelse og aktivitet kun på en side, det er oversiktlig, og det er planlagt kun sju avkjørsler til bebyggelse mot sjø, skriver vegvesenet i et brev til utvalget. Trafikksikkerhetsutvalget ved eiendom- og beredskapssjef Hilde Haugdahl Humstad og leder Ingrid Gauslaa Haarstad har i et brev informert beboere og næringsliv i området. 

Rekkverk

Der opplyser de at Statens vegvesen anbefaler autovern (rekkverk) mot sjøsiden, men at de ikke vil ta kostnaden. Fra politiet ved Hallgeir Stjern har de fått opplyst at det er fullt mulig å søke lokal politimyndighet om midlertidig fartsregulering ved arrangementer som for eksempel den planlagt festivalen. Det oppfordres til å søke i god tid.

 

Spiller sine første konserter på trøndersk jord på Stokkøya

Sveriges nye mørkemann, Islandsk rural post-rock apokalypse, et av Norges største musikktalent og mer er klare for Stokkøya Festival.

 

 

 

Stokkøya Festival:

– Drømmer om å ha en scene ute på sjøen

De hadde egentlig bestemt seg for ikke å sette opp noen festival på Stokkøya. Men så fikk Torild Langklopp og Roar Svenning besøk fra den andre siden av fjorden.

 

- Ikke klare over hvilket matfat vi har her ute

Nylig var fremtidige kokker fra Melhus og Fosen videregående skoler samlet til ei lærerikhelg med fridykking og tilbereding av det som havnet i fangstnettet.