Det er IOC Eiendom som står som eier av det gamle hotellet i Leksvik. Bygget har stått tomt og avlåst i flere år, men nå skjer det ting der.

- En betydelig jobb

Det skal bygges åtte leiligheter i den østre delen av bygget. Fire av dem skal Indre Fosen kommune ha.

- Dette er en betydelig jobb for et lite firma som oss. Kontrakten er på om lag 12 millioner kroner. Vi har totalentreprisen, og vi må leie inn underentreprenører til en del av det som skal gjøres, sier Tommy Rosvoldaune i Ts Bygg AS.

Har startet rivning

Når selve byggingen kan komme i gang vet han ikke ennå. Det er fortsatt en del formelle ting som må avklares rundt byggingen.

- Vi har allerede startet med rivningsarbeid innvendig. Det er et arbeid som ikke er søknadspliktig. Selve byggingen av leilighetene har vi ikke fått igangsettelsesgodkjenning på ennå. Det er mye som henger i lufta ennå. Når vi kommer i gang skal vi bygge fire omsorgsleiligheter nede som kommunen skal ha, og fire leiligheter oppe som byggherren IOC Eiendom skal ha, sier Rosvoldaune.

Startet høsten 2016

Ts Bygg AS er et firma som ble startet høsten 2016 i Leksvik av Tommy Rosvoldaune som styreleder og Stian Sjonbotn som daglig leder. Firmaet er godkjent lærebedrift. Ts Bygg AS har stort sett hatt oppdrag i blankbygda i Leksvik etter oppstarten.