- Fjellhallen er et spesielt rom

Søndag kommer Ceicilie Eide og to medmusikanter til Hasselvika for å holde konsert i Fjellhallen.

Cecilie Eide ser fram til konserten i Fjellhallen.  Foto: Privat

Nyheter

- Vi er veldig spente på hvordan det blir å spille i Fjellhallen. Det er en voldsom akustikk der, så vi må nok møte opp i god tid for å teste ut lydbildet, sier Eide.

Triokonsert

Sammen med seg har hun Magne Olav Aarsand på piano og Sindre Eide Eggen på gitar og sang. Selv synger hun og spiller gitar og tromme.

- Dette er en triokonsert, og det passer godt i Fjellhallen. Et helt band ville bli for voldsomt med den akustikken som er der. Vi skal spille stemningsfulle, rolige låter. Det blir mest låter jeg har laget selv, men vi har også noen favorittcoverlåter på repertoaret, forteller Eide.

Har hatt en drøm

Cecilie Eide bor i Melhus men hun har en søster som har sommerhus på Selnes, så helt kjent er hun ikke med Hasselvika og distriktet rundt.

- Jeg besøkte Fjellhallen for noen år siden og fikk spille noen sanger der. Siden da har det vært en drøm for meg med en egen konsert der. Fjellhallen er et spesielt rom, sier hun.

Fjellhallen var opprinnelig et ammunisjons- og våpenlager for tyskerne under krigen, men er i dag brukt til ulike arrangementer, både privat og av Militærmuseet på Hysnes.

Ny singel

Cecilie Eide har gitt ut egen musikk siden 2014, og hun har spilt konserter på mange scener i Trøndelag siden da. Nå har hun nettopp sluppet singelen «The right to sing».

- Jeg har en vanlig jobb i tillegg til musikken. Noe må man jo gjøre for å finansiere det man ønsker å drive med, sier hun.

LES OGSÅ: Mangfoldig og musiklask i fjellet