– Hva opptar deg mest for tida?

– Forsvarsbygg sin handtering av landbruket i rød sone er noe som sitter langt inne pannebrasken hver dag. Det er noe jeg tenker mye på.

– Hvorfor bor du der du bor?

– Det er fordi jeg er gift med Jakob.

– Hva er din største idrettsprestasjon?

– Det er svømmeknapper og slikt. Jeg er ikke noe utpreget idrettslig av meg. Når det gjelder idrett har jag aldri hatt noe konkurranseinstinkt. Jeg har noen små prestasjoner, men ingen store.

– Hvis du skulle fått reist en bauta eller minnesmerke over noen i heimbygda di, hvem ville det blitt?

– Det er mange som kunne fått det, for den saks skyld. Jeg synes vi heller skulle sette pris på dem vi lever sammen med i bygda og hedre dem hver dag når vi treffer dem.

– Dersom du kunne bedt hvilken som helst person fra verdenshistorien hjem til deg på en middag og en dyp samtale. Hvem ville du valgt?

– Da trur jeg at jeg kunne tenkt meg å ta en prat med Jesus. Hva var det egentlig som skjedde i hans liv? Han skulle fått sild og potet med øl og akevitt til.

– Hva er den perfekte dagen på Fosen for deg?

– Det er ikke noe som er som å stå opp tidlig en morgen når fjorden ligger blankstille på Uthaug og Jakob er heime. Da ligger alt til rette for å ha det helt fantastisk.

– Hva ville du endret om du fikk være redaktør i Fosna-Folket for en dag?

– Jeg ville vært mer offensiv og økt antall utgivelser i uka i stedet for å redusere. Ellers er jeg egentlig ikke interessert i å legge meg borti hvordan avisa drives, men den ene dagen skulle jeg fått til ei ekstra papiravis.

– Hva er det beste som har skjedd i livet ditt?

– Det er vel noe av det jeg er minst flink til å tenke over. I går hadde vi 29 års bryllupsdag. Det må nok tillegges han Lund, trur jeg.

– Hvordan sjekker du værmeldingen?

– Jeg kikker ut gjennom vinduet. En får ikke gjort noe med det.

– Når gikk du sist på ski?

– Det er mange år sia. På nittitallet en gang vil jeg tru.