- Vi hadde sånn halvveis noen mistenkte også torsdag, og den mistanken er der fortsatt, opplyser etterforskningsleder Roy Inge Aas.

- Kastet høytalere

Det var i åttetiden torsdag morgen at politiet fikk melding om innbrudd ved skolen. Innbruddet skal ha skjedd i løpet av natten.

– De har tatt seg inn i musikkrommet på skolen og fjerna utstyr fra rommet. Blant annet har de kastet høyttalere, en Mac og noe lydutstyr i sandkassen utenfor, fortalte rektor Arild Jøssing Kotte til Fosna-Folket etter hendelsen.

Han opplyste også at det ble funnet en ødelagt gitar i skolegården og at flere skapdører i garderoben utenfor musikkrommet var revet av. Da Fosna-Folket var på skolen torsdag lå det også papir strødd utenfor rommet.

– Dette er ikke greit, sa rektor Jøssing Kotte.

Avhør

Aas i politiet opplyser at politiet har to mistenkte i saken. Begge er gutter og beskrives av politiet som «veldig unge».

- Begge er avhørt. Den ene nekter for å ha noe kjennskap til innbruddet. Den andre erkjenner å ha vært i nærheten. Han sier han vet hva som har foregått, men nekter for at han gjorde det, forteller Aas.

Innbrudd på skoler er en sjelden affære på Fosen. Aas sier det er lenge siden noe slikt sist skjedde på Ørlandet.