Hår & Skjønnhet er en bransjebegivenhet som foruten en rekke sceneshow inkluderer NM i fire skjønnhetsfag og seminarer i stor bredde. Mange av Norges fremste fagfolk innen frisering, negledesign, makeup og hudpleie står både på, bak og ved scenen og konkurransearenaen.

Før konkurransen har Ellen-Kristine Helmersen jobbet hardt og planlagt nøye.

- Det er nesten så det ikke har gått opp for meg helt enda. Bare det å bli premiert for å jobbe hardt på forhånd og samarbeide med alle ledd som skal til for å få til bildene, og at dommerne faktisk likte mitt bidrag bedre enn de andre sine er sykt å tenke på, sier hun.

- Det er nesten så det ikke har gått opp for meg helt enda, sier Ellen-Kristine Helmersen. Foto: Natalia Pipkina

- Takknemlig

- Hvordan reagerte du da du fikk vite at du hadde vunnet?

- Det var ganske surrealistisk å gå opp på scenen og hente prisen, men jeg var utrolig glad og takknemlig. Bare det å vinne over folk man ser opp til og beundrer for deres verk er bare utrolig rart å tenke på, man føler seg veldig privilegert.  Da jeg kom ned til gjengen min i Coma igjen ble det mange gledesstårer og klemmer, og de er veldig gode å ha rundt seg, sier Helmersen

Coma gjorde det virkelig skarpt under årets konkurranse. Ellen-Kristines kollega, Trondheimsjenta Elisabeth Rendall ble kåret til Årets Frisør under konkurransen i Oslo Spektrum denne helgen

Kreativ og sosial

Nå håper Ellen-Kristine at fremtida bringer enda flere kunder og at hun får fortsette å utfolde seg kreativt:

- Jeg tenker at det blir en veldig spennende tid fremover, og jeg håper på å få mange nye kunder inn i salongen og få gjøre det jeg liker aller best - være kreativ! Og sosial, legger hun til.