Mona-Lisa Lieng er en etablert artist og låtskriver fra Bjugn,  bosatt i Vestfossen. Hun skriver i hovedsak låter på dialekt innenfor pop - og visesjangeren. I sin karriere har hun hatt  stor variasjon i konsertopptredener både innenfor solist- og skuespilleroppdrag.

- Selvopplevde tekster

Hun er kjent for bårde innlevelse og formidlingsevne.

Mona-Lisa har tidligere gitt ut platene «Din glød» og «Himmelstjernan». Låter fra sistnevnte album blir jevnlig spilt på radioen.

- Jeg har aldri klart å skrive annet enn ærlige og nære tekster, og for meg er låtskriving terapi. Med selvopplevde tekster, og gjennom refleksjoner i skriveprosessen modnes jeg stadig og føler det bringer meg nærmere det mennesket jeg ønsker å være. Å vite at også andre kan ha glede av låtene på denne måten er for meg en stor drivkraft i seg selv, sier Lieng.

- Ærlig vokal

Albumet er på dialekt og kan plasseres under pop - og visesjangeren.

- Albumet kan beskrives som sofistikert visepop der musikken preges av keyboarddetaljer og rytmisk drivkraft, og den ærlige vokalen fremmer et refleksivt budskap om levd liv, sier Thomas Landaas Eriksen som både spiller og er arrangør av albumet i ei pressemelding.

I tillegg til Eriksen spiller også musikerne Eivind Kløverød og Finn Tore Tokle på «Det Neste».