Vil tilbake til 90-tallet

Rissa Ungdomslag fortsetter med å synge og spille seg framover tiår for tiår.

Intens øving i Heimtun. 

Nyheter

Nå er tiden kommet til 90-tallet. I disse dager pågår en intens øving fra mot premieren på «Back to the 90’s» torsdag 15. mars. Det skjer i Heimtun.

- Vi blir 16 på scenen pluss fem musikere. Musikalsk leder er Knut Ola Vang. I alt er vel rundt 30 personer med for å dette til å gå, sier Even Vandbakk.

Firespråklig

Rissa Ungdomslag har tidligere hatt suksess med sine forestillinger hvor de har sett tilbake på ulike ti-år.

- Det er Sølvi Dahlen Lauvsnes som har skrevet manus og plukket ut musikken til «Back to the 90’s». Det er ikke nødvendigvis de aller mest kjente låtene fra 90-tallet hun har funnet fram, men de fleste vil kjenn dem igjen. Vi skal synge på både norsk, svensk, engelsk og spansk.  Anett Hjelkrem har regien, forteller Vandbakk.

Rød tråd

- Nyttårsorkanen er en rød tråd i forestillingen. Den tar opp en del alvorlige tema også, selv om det er en komedie. Den er ikke en oppfølger av «Back to the 80’s», sier Stein Aage Nesdal.

Dette blir den tredje oppsetningen på sju måneder for mange av ungdomslagets skuespillere. Det startet med «Den siste viking» før det fortsatte med «Putti Plutti Pott» og nå altså «Back to the 90’s».

«Ungdommer»

Det dukker stadig opp nye talenter på scenen i Heimtun.

- Denne gangen har vi med en del nye ungdommer, og det er bra. Men vi vil gjerne ha enda flere medlemmer i ungdomslaget. Det vil stå «ungdommer» i alderen 15 til 71 år på scenen når teppet går opp for premieren, smiler Nesdal.

LES OGSÅ: Disse barna gir deg garantert julestemning