- Vi er veldig fornøyd med påmeldingen

Påmeldingen til UKM i Indre Fosen tok seg voldsomt opp like før fristen gikk ut.

Brødrene Alfred og Hallvard Kvendseth var to av deltakerne på fjorårets UKM for Indre Fosen.  Foto: Vigdis Schei

Nyheter

- Det så litt svart ut lenge, men mot slutten var det mange som meldte seg på. Jeg vil si vi er veldig fornøyd med påmeldingen, sier ungdomskonsulent i indre Fosen, Siri Kristine Størseth.

56 deltakere

Totalt har 56 ungdommer meldt seg på UKM i Indre Fosen for enten å bidra med sceneinnslag, vise fram bildekunst eller for å være arrangør.

Årets UKM, eller Ung Kultur Møtes, som det heter, arrangeres i Leksvikhallen søndag 11. februar.  Men for mange starter det allerede fredag ettermiddag i Vanvikan.

Workshop

- Da skal vi ha workshop i samfunnshuset. Der kan deltakerne få lære litt om sceneformidling, dans og låtskriving. Servering blir det også, og hele workshopen er gratis, sier Størseth.

I år blir det to fylkesmønstringer i Trøndelag, med en i Bjugn og en i Grong. De som blir valgt ut til å få delta på fylkesmønstringen fra Indre Fosen kan velge om de vil dra til Bjugn eller til Grong.

Noe for poden?

Ungdomskonsulenten har en oppfordring til dem som har barn og som har tenkt å ta turen til Leksvikhallen for å være publikum.

- Ta med de unge podene til UKM for å vise dem hvor artig det er å være med. Kanskje får de lyst til å delta neste år de også.

LES OGSÅ: UKM returnerer til Bjugn i 2018