Fikk den høyeste hedersbevisningen

Under rådsmøtet i Lions distrikt 104B2 på Oppdal, ble Arild Witzø fra Vanvikan i Indre Fosen kommune hedret med Lions høyeste hedersbevisning Melvin Jones Fellowship.

Fra utdelingen av Melvin Jones Fellowship. Fra venstre: Ragnvald Johnsen Lions club Orkdal, Arild Witzø som er Distriktsguvernør og representerer Lions Club Rissa og Arilds kone Brita.  Foto: Privat

Nyheter

Hedersbevisningen fikk Arild Witzø for sitt arbeid og engasjement i Lions-bevegelsen.

LES OGSÅ:
* Rissa Lions bidrar til mangfold -Fosna-Folket
* Røde Fjær-aksjon -Fosna-Folket

Det framheves at Witzø i mange år har vært leder for ungdomsutvekslingen i Lions-distrikt og gjort en meget god jobb. Det siste året har han vært distriktsguvernør.

Verdens største

Lions Clubs International, The International Association of Lions Clubs, er en verdensomspennende organisasjon med 45.000 klubber og 1,35 millioner medlemmer i over 200 land og geografiske områder verden over. Dette gjør klubben til den største humanitære serviceorganisasjonen i verden, ifølge Wikipedia.

Hjelpearbeid

I Lions er det er et ufravikelig prinsipp at de penger som kommer inn ved inntektsbringende aktiviteter i sin helhet skal gå til hjelpearbeid. Utgifter til drift av klubb og organisasjon dekkes gjennom medlemmenes kontingenter.