Et måtelig par

Henning Sommerro og Jon Pål Inderberg er blant trekkplastrene under årets kulturuke i Åfjord. – Inderberg er en utrulig fyr som bare må oppleves, sier kultursjef i Åfjord, Jan Ove Berdahl.

Sørdalshuset får besøk av Uthaug Songlag.   Foto: Snorre Berg

Jon Pål Inderberg og elever i Åfjord i fjor høst.   Foto: Snorre Berg

Nyheter

Som vanlig har kulturkontoret satt sammen en miks av innslag til kulturuka som skal og bør fenge bredt både når det gjelder alder og interessefelt.

I samband med konserten til Inderberg og Sommero vil konserten etter all sannsynlighet få innslag der elevene som deltok på improvisasjonskurs hos Inderberg tidligere i vinter deltar.

Både Sommerrro og Inderberg har CV-er som er lange som et vondt år og begge er professorer ved NTNU. De to har foruten å samarbeide med hverandre, hatt prosjekter i lag med og et utall kjente artister i inn- og utland.

Bredt

Kulturuka kjennestegnes for øvrig ved at den favner like bredt som den har gjort i foregående år. Som eksempler på bredden kan det nevnes at fredag 2. februar utdeles Åfjordsprisen, fredag 26. januar er det idrettsgalla i Stokkøy samfunnshus. Tirsdag 30 januar er det villmarkskveld med Robert Salomonson i Kulturstua. Uthaug Songlag opptrer i Sørdalshuset mandag 29. januar. Lørdag 27. januar er det internasjonal dag ved Åset skole.

– Det er et veldig variert program i år også, sier Berdahl.