Vil ha fartsbegrensninger

Mener fast dekke har fått opp farten.

Beboerne ønsker fartsbegrensninger langs denne vegen. 

Nyheter

En beboer i Djupdalen i Rissa ønsker at trafikksikkerhetsutvalget skal se på om det bør innføres fartsbegrensninger langs Djupdalsveien etter at veien har fått fast dekke.

Havnet på jordet

- I dag er det vel 80 km/t, men veien er ikke av den beskaffenhet at det skal være en slik fartsgrense. Vi har hatt noen episoder der biler i for høy hastighet har havnet på jordet. Det er også et gårdstun på veien, skriver beboeren.

Vil se på saken.

- Vi vil gjøre en vurdering av fartsgrensen langs Djupdalsveien. Hadde det allerede på blokka at dette skulle vurderes nå etter at veien ble asfaltert. Slike saker tas administrativt og blir ikke behandlet i trafikksikkerhetsutvalget, svarer arealplanlegger og saksbehandler for trafikksikkerhet i Rissa kommune, Linn Kristin Hassel.