Sesongens første renn på årets siste dag

Nesten 30 skiløpere stilte til start da IL Skauga arrangerte karusellrenn nyttårsaften.

De aller yngste venter på startskuddet. 

Nyheter

Kuldegrader og sur vind stoppet ikke løperne som var i alderen fra to til rundt 70 år fra å brenne noen kalorier fra julefeiringa. Løpet gikk i området ved grendahuset i Skaugdalen i flotte løyper. På grunn av kuldegradene følte enkelte at føret var litt trått.

Spente løpere. 

 

Folk stiller opp

Det var ikke bare løpere fra arrangørklubben som stilte opp for å gå på ski på årets siste dag. Noen hadde tatt turen fra Bjugn for å få være med på skirenn. Så lite som det aktive skimiljøet på Fosen har blitt de siste årene, blant annet på grunn av de dårlige vintrene, er det positivt at folk stiller opp når det først lar seg gjøre å arrangere et skirenn.

Klar for friske dueller. 

 

Flere renn

Etter at siste løper var gått i mål, ble alle invitert inn i varmen i grendahuset på premieutdeling.

Premieutdeling. 

 

Dersom snøen blir liggende utover vinteren lover idrettslaget at det vil bli arrangert flere karusellrenn.

LES OGSÅ: Fosen-lag får 1,3 millioner i spillemidler