Julie Victoria Berg fra Leksvik IL og Sindre Grønflaten fra Fjellørnen IL har i helga vært i aksjon i finske Vuokatti i det som var første runde av vinterens Skandinavisk Cup. De gikk løp både fredag, lørdag og søndag.

Fristil

Fredag ble Berg nummer 34 av 114 løpere som fullførte 10 kilometer fristil. Grønflaten ble nummer 54 av de 193 løperne som fullførte 15 kilometer fristil.

Lørdag stod sprint på programmet. Berg ble nummer 16 i prologen, men ble slått ut i kvartfinalen hvor hun ble nummer fem. Totalt ble det en 22. plass for Leksvik-løperen i sprinten.

Grønflaten kom inn på 112. plass blant de 174 løperne som fullførte prologen.

Klassisk

Søndag gikk Julie Victoria Berg inn til en 26. plass blant 128 løpere på 10 kilometer klassisk. Hun ble dermed den 12, beste norske løperen på denne distansen.

Sindre Grønflaten endte på 66. plass på 15 kilometer klassisk. Hele 234 løpere fullførte klassiskdistansen.