Advarer mot angivelig falsk selger

En leser vil advare folk i Fosen mot en mann som hevder at han er en selger fra Sveits og reiser rundt med kjeler og knivsett.

Slik ser kjelesettet ut.  Foto: FF-leser

Nyheter

Selv kjøpte han et sett med kjeler av den hyggelige selgeren, men fant ut at det han solgte skal ha vært falske kopier etter å ha sjekket med fabrikken som produserer det merket han angivelig hadde kjøpt.

Fabrikkanten opplyser på sin hjemmeside at folk må være oppmerksomme på falske selgere.

Hyggelig selger

- Selgeren var ikke fullt så hyggelig da jeg traff på ham igjen og krevde å få tilbake pengene mine, opplyser leseren som traff på selgeren på Ørlandet, men han hevdet å ha vært rundt i flere kommuner i Fosen og solgt kjelesett og knivsett.

Merket er AMC  Foto: FF-leser

 

- Han kom med en historie om at han skulle tilbake til Sveits og ikke vil ha med seg det han hadde igjen. Kunden får derfor en rasende god pris.

- Ikke la deg presse

Operasjonsleder Ebbe Kimo på operasjonssentralen sier han ikke har kjennskap til akkurat dette, men at selgere kommer på døra og skal selge varer, er en gjenganger hvert år.

- Vi pleier å si at folk må vurdere selv. Ikke la deg presse til å kjøpe noe. Det er ikke straffbart å reise rundt å selge varer. Men, dersom du som kjøper har kjøpt åpenbart falske varer så meld fra til politiet, sier Kimo.