Heder til kontinuitetsbærere

Tre medarbeidere hos CTM Lyng AS i Vanvikan har fått Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste.

Morten Rønning, Anne Stegavik Bjørnerås og Magne Krabsethsve har fått Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste. 

Nyheter

Morten Rønning (53) har 34 års fartstid i bedriften, og han arbeider i produksjonsavdelingen. Anne Stegavik Bjørnerås (55), som arbeider i administrasjonen, har vært ansatt i 32 år. Det samme har Magne Krabsethsve (53), som har sin arbeidsplass i produksjonsavdelingen.

- Ikke den ting de ikke kan

- Dette er våre kontinuitetsbærere. De er trofaste, og det betyr at de kjenner bedriften godt. Det er ikke den ting de ikke kan, og de betyr mye for oss, sier kvalitets- og personalleder Vidar Gangstad hos CTM Lyng AS.

Kravet er 30 år

De tre trofaste medarbeiderne hos CTM Lyng AS fikk sine utmerkelser i forbindelse med bedriftens julebord. For å bli tildelt Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste må man ha arbeidet på en og samme arbeidsplass i 30 år. Det er bedriften som må søke Norges Vel om å få tildele medaljen.

LES OGSÅ: Utmerkelser til trofaste medarbeidere