Meteorologen:

- Ikke helt utenkelig med torden

Mandag og tirsdag får vi nokså fint vær, før resten av uka blir gråere,  ifølge meteorologen.

  Foto: Alexander Killingberg

Nyheter

- Det ser ikke så verst ut med tanke på skydekket, det vil skye til litt fra i morgen ettermiddag og utover kvelden. Det meldes spredte regnbyger i grensetraktene, dere faller litt jo litt utenom det på Fosen, men ifølge de nyeste prognosene så er det ikke helt trygt for nedbør, sier vakthavende meteorolog Aslaug Skålevik Valved ved Meteorologisk Institutt.

Fra tirsdag vil det bli ustabil luft som kan gi tordenvær, opplyser hun.

- Det er ikke helt utenkelig med torden. Vinden dreier over på nordvest, som er en litt ugunstig vindretning for dere. Det vil bli nedbør fra torsdag og til lørdag, det ser ut som det er litt avtagende mot slutten av uka. Temperaturen vil ligge på rundt 16-17 grader på dagtid mandag og tirsdag, før den igjen synker ned til rundt 11 grader resten av uka, sier meteorologen.