Mat for turister, mat for idrettsungdom og mat for alle – på Fosen samler i hvert fall maten folket. Is, egg, blåskjell, sild, søtt og kjøtt er bare noe av spesialitetene fra vår region som skal vises frem under årets matfestival.

Fosentelt

Fosen står for første gang sammen i et stort Fosentelt. Fosenaktørene skal sammen skape oppmerksomhet på regionen.

- Dette er er samarbeidsprosjekt i regi Fosen regionråd og de ulike aktørene på Fosen. Det er fantastisk at vi kan vise et godt samarbeid på tvers av fosenkommunene og aktørene, sier Rolf Øia i Åfjord utvikling.

Disse skal representere Fosen i år:

Museet Kystens Arv/Den siste viking, Idrettsmat for alle, Snadder og Snaskum, Fosenkjøtt, Hindrum Gårdsysteri, Vivre Gård, Sverre Berg, Hovde Hønseri, Uthaug Fisk, Fosenmat, Reins Kloster, Romstad Gård, Søtt og Sånt, Norgesskjell, Humstad Gård, Bjørnør, Fosen Fjordhotel, Stokkøya Sjøsenter, Kuringen Bryggehotell, Stokkøy Bryggeri.