Fortsetter søk etter savnet kvinne i 40-årene

Politiet ber om publikums hjelp til å finne den savnede kvinnen.

Bildet er tatt ved Hoven tirsdag morgen. Det var i dette området kvinnen sist ble sett.  Foto: Sigrun Overland

Nyheter

Klokken 07.45 tirsdag morgen var kvinnen fortsatt savnet. I samråd med de pårørende går politiet går tirsdag formiddag ut med full etterlysning med navn og bilde.

- Hun ble sist sett ved Hoven mellom Leksvik og Vanvikan søndag kveld kl 1900. Hun gikk da i retning Vanvikan men det kan ikke utelukkes at hun har endret retning. Kvinnen er 160 cm og hun var ikledd dongeribukse og en svart t-skjorte med påskrift Mekonomen, opplyser politiet.

- Det er mange fritidsboliger i området. Politiet ber om at eiere av fritidsboliger sjekker hus, hytter, uthus, naust samt om det er båter som er borte. Videre bes eiere av utløer, setrer osv undersøke disse. Politiet ønsker opplysninger om man finner at det savnes noe, som f eks klær eller mat. I det hele tatt noe som kan tenkes å relateres til ettersøket av den savnede.

Vi ber om at opplysninger om observasjoner, om noen har gitt henne bilskyss osv meldes politiets operasjonssentral på tlf 741 21 000. Det samme gjelder om fritidsboliger osv er sjekket, skriver politiet i etterlysningen.


- Tette observasjoner

Operasjonsleder Morten Evensen ved Trøndelag politidistrikt opplyser at den savnede kvinnen trolig har gått fra Leksvik og langs fylkesvei 755 til Hoven søndag kveld.

- Vi har tette observasjoner av henne fra Leksvik sentrum og mot Hoven. Dette stemmer veldig godt på tidslinja, men fra 19.00 søndag kveld er det helt stilt, sier han.

- Ulendt terreng

Politiet luftet mandag tanken om at kvinnen kan ha haiket med noen. Nå sier operasjonsleder Evensen at politiet har flere teorier.

- Men jeg vil ikke gå inn på dem nå, uttaler han.

Det var klokken 01.45 natt til mandag at man startet søket etter kvinnen. Dette ble trappet opp mandag. Røde kors, Sivilforsvaret, Norske redningshunder og politiet bidrar i søket. Kystvakta var også involvert mandag, men hadde tirsdag morgen avsluttet sitt søk uten resultat.

- Nå driver vi og bytter ut litt mannskap. Vi søker på hele strekningen Leksvik - Vanvik med hovedfokus på området rundt Hoven. Vi leter i terrenget både oppom og nedom veien. Det er svært ulendt terreng, og dette sliter på letemannskapene, forteller operasjonsleder Evensen.