Politiet leter etter kvinne i 40-årene

Politiet ber publikum om hjelp etter at en kvinne er savnet fra Leksvik.
Nyheter

- Hun ble sist sett ved Hoven i sjutida søndag kveld. Man begynte å lete etter henne klokken 01.45 natt til mandag, opplyser operasjonsleder Jørgen Grønli ved Trøndelag politidistrikt.

Hoven ligger ved fylkesvei 755 noen kilometer vest for Leksvik sentrum. Mandag kveld deltok Røde kors, Sivilforsvaret, politiet og Norske redningshunder i søket.

- Vi har foreløpig ikke funnet noe. Vi holder alle muligheter åpne, sier operasjonsleder Dag Hjulstad ved Trøndelag politidistrikt til Fosna-Folket klokken 20.25 mandag kveld.

Ber om hjelp fra publikum

Fosna-Folket fikk tidligere mandag ettermiddag opplyst at det ble søkt etter kvinnen i terrenget ved strand, hus og hytter i området mellom Leksvik og Vanvikan.

- Det er ikke gjort noen observasjoner av kvinnen siden klokka 19.00 søndag kveld på Hoven, derifra så forsvant hun for oss. Det er antagelig ei bevisst handling, hun ønsker ikke å bli funnet,  men vi er nå ute med politihunder, Røde Kors og Kystvakta som har gjort strandsøk i området mellom Leksvika og Vanvikan, fortalte operasjonsleder Morten Evensen ved Trøndelag politidistrikt.

- Sjekk uthus, naust og låver

- Hvis det er noen som har eiendom på aksen mellom Leksvik og Vanvikan, ber vi om at de tar en sjekk i uthus, naust og låver for å se at alt er som det skal være. Se over at hun ikke er inne i naust og lignende. Vi er bekymret opp i mot været slik hun er kledd, og gjør alt vi kan for å finne henne, sa Evensen.

Da kvinnen forsvant, var det en del kjøretøy som passerte, og politiet tror derfor at hun kan ha fått skyss med noen, opplyste Evensen.

- En teori er at hun kan ha fått haik med noen, bort fra området. Vi er veldig interessert i tips hvis noen har sett noe, eller om noen har plukket opp kvinnen.  Ring politiet på 02800 eller 74121000 som er direktenummeret til politiet i Nord-Trøndelag, sa Evensen.

Etterlysning

Politiet gikk mandag morgen ut med denne etterlysningen av kvinnen:

«Politiet leter etter dame i 40 årene, 160 cm høy, dongeribukse, sort t-skjorte med Mekonomen skrift, sist sett på Fv 755 v/Hoven», skriver politet på Twitter 07.20.

Ring politiet

Har du sett kvinnen, ønsker politiet beskjed.

- Hvis noen ser henne, kan de ta kontakt med politiet på 02800, sa operasjonsleder Grønli.

Han opplyste at det ikke er noen grunn til å tro at kvinnen har blitt utsatt for en kriminell handling.

- Hun er ikke hjemme og familien lurer på hvor hun er. Vi håper at noen kan ha vært i kontakt med henne, sa Grønli.