Har kåret vinner av fotoutstillinga

Austråttborgen er et av de mest fotograferte stedene på Fosen. Både borgen og landskapet rundt er kjære motiver for turister og for lokalbefolkningen. Våren 2017 ble publikum invitert til å dele bilder på Instagram med emnetaggen #austråttutstillinga2017.
Nyheter

I løpet av noen uker kom mer enn 400 bidrag som viser et stort utvalg av inntrykk og stemninger i bildene. I forbindelse med utstillingen ble publikum invitert inn bak lukkede dører på borgen og for mange ble dette en unik mulighet til å ta bilder fra tårnet eller borgkjelleren.

Har valgt ut 20 bilder

 

Av de innkomne bidragene har en jury bestående av Vigdis Hoff Hoøen fra Ørland/ Bjugn Kunstforening, Terje Dybvik fra Fosna – Folket og Åshild Adsen fra Austråttborgen/MIST valgt ut 20 bilder som viser på borgen i perioden 16.6 -20.8 2017.

 Utstillingen markerer starten på årets sommersesong og ble åpnet av ordfører Tom Myrvold fredag.

Fikk 3000 i premie

Slank bakfra underholdt med musikk, og Gunhild Berg i kunstforeninga og Åshild Adsen fra kunstindustrimuseet  holdt begge taler, og Berg overrakte 3000 kroner til vinneren, Alexander Skanke, på vegne av kunstforeninga.