Lokalavisa med tabbe: - Jeg trenger ikke å bli profilert som stasjonssjef

I dagens papirutgave av Fosna-Folket er sjefsersjant for 132 luftving på Ørland flystasjon, Stig Snekvik, presentert som ny stasjonssjef.

Her er framsiden av Fosna-Folket fredag. Sitatet er riktig og er gitt av stasjonssjef Hans Ole Sandnes. Det er imidlertid bilde av sjefsersjant Stig Snekvik. 

Nyheter

Det er selvfølgelig totalt feil, og Fosna-Folket beklager.

Feil i bildetekst

Lokalavisa har i flere artikler tidligere denne uka presentert den nye stasjonssjefen Hans Ole Sandnes både med tekst og riktig bilde. Altså bilde av Sandnes. Etter innsettelsesseremonien på Ørland flystasjon onsdag gikk det imidlertid galt. Teksten i artikkelen i dagens utgave av papiravisa er riktig, men i bildeteksten ble det feil. I bildeteksten står det at påtroppende stasjonssjef Hans Ole Sandnes står til høyre i bildet, mens det i virkeligheten er sjefsersjant for 132 luftving Stig Snekvik som er avbildet. Den nye stasjonssjefen Sandnes er ikke avbildet i avisa. Feilen har forplantet seg til forsiden av avisen, som bygger på bildeteksten inni avisa.  På forsiden er det et bilde av Snekvik med overtittelen «ny stasjonssjef» og tittelen «- Jeg overtar et par solide sko». Her er det altså brukt feil bilde.

Les mer: Dette mener Sandnes blir den største utfordringen som stasjonssjef.

- Overrasket

Her er den nye stasjonssjefen Hans Ole Sandnes under seremonien onsdag. Sandnes er nummer to fra venstre på bildet.  Foto: Jakob Ellingsen

 

Stig Snekvik, som i dag figurerer som stasjonssjef i Fosna-Folkets papiravis, ble 1. oktober i fjor ny sjefsersjant for 132 luftving.

- Ble du overrasket da du leste at du hadde blitt stasjonssjef?

- Ja, jeg ble overrasket over det.

- Hva tenker du om tabben lokalavisa har gjort?

- Det er klart at det er synd. Vi snakker om to figurer her. Folk synes det er merkelig at lokalavisa klarer det, spesielt når avisa har intervjuet den nye sjefen, svarer Snekvik.

Han legger ikke skjul på at det blir vitset en del om Fosna-Folket på flystasjonen i dag. I sin rolle som sjefsersjant er Snekvik forberedt på at han av og til blir profilert i avisa. Men fredagens profilering som stasjonssjef kan han dy seg for.

- Jeg trenger ikke å bli profilert som stasjonssjef.

- Går greit

Hans Ole Sandnes tok onsdag over som ny stasjonssjef på Ørland flystasjon. Han sier han tar Fosna-Folket tabbe med knusende ro når lokalavisa ringer for å beklage.

- Det går greit for meg. Feil kan skje på alle hold, sier Sandnes.

Innimellom ler han hjertelig av Fosna-Folkets blemme.