Underholdning med protestsanger og arbeiderdiktning

LO Fosen samarbeider med Indre Fosen AP, AUF og Bjugn AP om arrangementer på Fosen 1. mai i år, opplyser Arild Tørum i LO Fosen.

Arild Tørum i LO Fosen.  Foto: Berit Buran Juul

Nyheter

De tre arrangementene foregår i tur og orden, med oppstart i Bjugn først. Der skal stortingskandidat Kristian Torve være hovedtaler, mens Bjartek Pietzrak fra AUF skal holde ungdomsapell.

Protest-og arbeiderdiktning

Det blir også underholdning av Ola Garli, Svein Lilleengen, Gunder og Hildegunn Johansen som skal spille, synge og lese. Ola Galli og medspillerne fortsetter så i Meierisalen på Brekstad, der de skal fremføre et dikt og vise-program som skal ta publikum gjennom noe av protest- og arbeiderdiktningen i Norge, Sverige, og USA fra 1900-tallets begynnelse og til vår tid.

- Dette kan absolutt anbefales for hvermannsen, sier Tørum.


 

- Dette blir bra

På kvelden 1. mai slår Indre Fosen Ap til med sitt arrangement i Bojersalen på Åsly skole. Der taler stortingskandidatene Kristian Torve og Gaute B. Skjervø, og Aksel og Ane Bakken underholder med musikk.

- Et eminent husband med Knut Ola, Petter Harald og kanskje Geir Ole spiller og drar noen arbeidersanger. Møt opp, innbyggere av Indre Fosen, dette blir bra, sier Tørum.