- Artig å opptre når det er så utrolig mye folk

Angelika Merete Skarstad fra Bjugn synes det er veldig artig at så mange kommer til Bjugn fra rundt om i hele fylket for å delta og være publikum under fylkesmønstringen i UKM denne helga.

Angelika Merete Skarstad fra Bjugn fremfører «Lost boy» i en nær fullsatt Store sal i Bjugn kulturhus.  Foto: Jakob Ellingsen

Nyheter

- Jeg synes det gikk bra. Det er artig å vise frem det man kan for et stort publikum, sier Angelika Merete Skarstad fra Bjugn.

Hun har nettopp sunget balladen «Lost boy» i en nær fullsatt Store sal i Bjugn kulturhus.

Utrolig mye folk

Skarstad sier det den største forskjellen på denne konserten og andre opptredener der mange fra rundt om på Fosen opptrer er hvor mange mennesker det er.

- Det er veldig artig å opptre. Jeg har lyst til å være med på UKM til neste år også. Det er ekstra gøy når det er så mye folk, sier Skarstad.

Flere konserter

Etter den offisielle åpningen ved Bjugn-ordføreren, sto deltakerne fra vertskommunen for årets fylkesmønstring på scenen først under den første forestillingen.

Ungdommer fra de andre kommunene på Fosen skal vise frem det de kan i løpet av de fem siste sceneforestillingene lørdag og søndag.

Workshops

I tillegg til konserter, kunstutstilling, litteraturbidrag, og en filmforestilling har deltakerne innen forskjellige områder ansvaret for å være konferansierer, de sørger for at alle sceneforstillingene direkte-overføres på UKM sine nettsider, produserer media og er arrangører.

Det er også mye faglig program for de unge kunstnerne.

- Jeg har lyst til å få med meg noen av workshopene. Det er inspirerende å se og lære av det de andre gjør, sier Angelika Merete Skarstad.