- Vi ønsker å treffe folk der de er, ikke bare i de lukkede rom

Kunstfagelevene ved Åfjord kulturskole har fått en egen vegg på kafeen Bjørnør der de får vist frem kunstverkene sine.
Nyheter

Kulturskolen bruker ofte Parken kjøpesenter som en arena for å få vist seg frem litt, men da er det som oftest musikkelevene som får vist frem talentet sitt på minikonserter og andre arrangementer.

 

- Ønsker å nå ut

Kulturskolerektor Tormod Gjersvold er glad for at også kunstfagelevene får vist frem arbeidene sine.

- Vi ønsker å nå ut med det vi driver med, og ved å bruke Parken så treffer vi folk der de er, ikke bare i de lukkede rom. Musikken er én ting, det er vanskeligere å nå ut med kunstfag, forklarer Gjersvold.

Når de da fikk låne en vegg for kunstverkene sine, så vil det forhåpentligvis gjøre at folk legger litt mer merke til kunstfag, håper han.

 

UKM-bidrag

- Vi har blant annet bidragene som er med på UKM, som vil henges opp her. Ellers vil det være en flott arena for å vise frem det elevene jobber med. De som vises best er jenter som synger og gutter som spiller i band, folk har ofte en tendens til å glemme at kunstfag også er en del av kulturskolen, så vi er veldig glade for at vi får låne denne veggen og får vist frem kunstverkene.

- Vi skal bli synligere, og få vist frem hvor mange flinke unger vi har på kunstfag. Kanskje kan det også ha en mini-rekrutteringseffekt til kunstfag, sier Gjersvold.

Fra konsert på kafeen