Buss for hurtigbåt fredag:

- En ganske stor kabal som er lagt for å få det til å gå opp

Fredag har det vært en rekke kanselleringer, og det er satt opp alternativ transport med buss for hurtigbåt. Det skyldes at en av FosenNamsos Sjø sine båter er på verksted, men fra lørdag vil alle avgangene forhåpentligvis gå som normalt, forteller Grete Fuglem Tennås i rederiet.

Illustrasjonsbilde  Foto: Bente Valseth

Nyheter

- Vi blir uten båt idag, det er derfor satt opp alternativ tranport på flere ruter. Dette skyldes at vi har en båt på verksted, den ligger i Eikefjord men kommer opp i løpet av søndag.

Fredagstrafikken berøres

Fuglem Tennås opplyser at båten er på et årlig verkstedopphold, og at den forventes å være tilbake igjen på søndag.

- Trafikken i dag vil bli berørt av dette, men fra lørdag vil vi håndtere avgangene med de fartøyene vi har, forteller Fuglem Tennås.

- Så fra lørdag morgen vil altså alle avgangene gå som normalt?

- Ja, det er tanken. Med mindre det blir mer uvær så båten ikke kommer opp så skal vi få løst det med de fartøyene vi har.

Alternativ transport

- Er det satt opp alternativ transport for alle rutene?

- Ja. Det er en ganske stor kabal som er lagt for å få det til å gå opp, forteller Fuglem Tennås.

Hurtigbåten fraTrondheim til Vanvikan klokka 10.00 gikk som vanlig, men derfra ble passasjerene som skal videre fraktet med buss.

Buss til Trondheim

Avgangen fra Brekstad klokken 13.20 kanselleres, alternativ transport med buss kl 12.00 eller båt klokken 14.30, opplyser rederiet.

Avgangen fra Brekstad kl. 1555 blir utført med buss til Trondheim. Det blir også alternativ transport for avgang 17.05 fra Trondheim og 18.15 fra Brekstad. Avgang fra Trondheim 17.05 kjører med båt over Vanvikan og buss videre til Brekstad. Avgang fra Brekstad 18.15 blir med buss til Trondheim.