Berget jobben – kjøpte egg

Da Robert Hellem berget jobben, kjøpte han et brett egg til 1000 kroner.

Gaven fra Robert gir reint vatn til 30 mennekser, sier hønsebonde Geir Yngve Hovde (til venstre).   Foto: Privat

Nyheter

Som så mange andre er Hellem en av de mange tusen nordsjøarbeidere som har stått i fare for å havne i ledighetskøa. Nylig kom han i snakk med hønsebonde Geir Yngve Hovde. Bonden lurte på om Hellem ville gi en støtte til Fosengaven.

Hellem sa at om han fikk beholde jobben, skulle han komme og kjøpe ett brett egg til 1000 kroner. Overskuddet går til Fosengaven. Som sagt så gjort, og Fosengaven har fått inn enda mer midler til gode formål. Pengene går til å bygge brønner i Malawi via Malawi Foundation.

– Det ble et brett med toplommes egg til jul. Robert oppfordrer andre som også fikk beholde jobben til å gjøre det samme. Dette bidraget monner. Pengene til Robert sørger for at 30 mennesker får reint vatn, sier Hovde.