NM på skøyter i Fosenhallen:

- Jeg er stolt av å være fra Bjugn

Ingvild Hellem var ikke helt i form under helgas NM, men skryter av arrangementet og isforholdene i Fosenhallen.
Nyheter

Ingvild Hellem var Fosens håp under helgas NM på skøyter i Fosenhallen i Bjugn. Skøytetalentet fra Bjugn hadde håpet på å være i bedre form til helgas NM, men rakk ikke å bli helt i form før konkurransen satte i gang.

- Alt i alt er jeg fornøyd

- Jeg synes det gikk helt greit. Jeg har vært syk, og hadde jo håpet på å være i bedre form under NM, men alt i alt så er jeg fornøyd, sier hun.

Ingvild gikk to ganger 500 meter på fredag, og 1000 meter på lørdag. Det ble en 6.plass sammenlagt på 500-meter, og en 10.plass på 1000-meter.

Selv om det ikke ble medalje denne gang, er hun godt fornøyd med selve arrangementet og skryter av forholdene.

- Det er helt fantastisk. Jeg er stolt av å være fra Bjugn når jeg ser hva de har fått til her. Det er mye mer enn bare skøyteløp, og jeg vet at mange har stått på døgnet rundt. Folk har også gått veldig fort  i helga, isen er bra og forholdene svært gode, sier hun.

- Velvillige funksjonærer

Pål Ulset, leder i BØSK (Bjugn/Ørland skøyteklubb) er også godt fornøyd med helgas arrangement.

- Det har gått veldig bra, og vi har fått noen nye banerekorder og det har blitt gullmedaljer til flere trøndere, det må vi være fornøyde med, sier han.

Ulset opplyser at både deltagere og dommere har skrytt veldig av arrangementet i Bjugn, og det betyr mye for fremtida når det skal søkes om nye mesterskap.

- Vi er også heldige som har så velvillige funksjonærer, og folk som stiller opp på dugnad. Det er viktig å understreke, vi har en dyktig stab som kan jobben sin, sier Ulset.

God dugnadsånd

Selv om det kunne vært flere på tilskuersiden, er han godt fornøyd med at mellom tre hundre og fire hundre har løst billett for å se helgas NM på skøyter.

- Vi hadde selvsagt ønsket oss enda flere, men det er bra med tanke på at dette er en liten plass, sier han.

Dugnadsånden har det ikke vært noe å utsette på. Også de yngste i klubben har fått deltatt, blant annet under medaljeseremoniene.

- De synes det er artig å være med på. At vi kan generere aktivitet på denne måten og skape interesse, at folk kommer tilbake hit til Bjugn etter å ha trivdes her, gjør også at det drypper litt på det lokale næringslivet. Vi er veldig takknemlige for alle som har bidratt, det hadde ikke gått ellers, sier Ulset.