- Skal man først gifte seg så må man jo bli kjent med hverandre

Kommunestyrene i Åfjord og Roan kommuner var nylig på busstur i begge kommunene for å gjøre seg kjent. En nyttig tur, sier Åfjord-ordfører Vibeke Stjern (Ap).
Nyheter

- Vi har fått gode tips fra Rissa og Leksvik som har gjort dette før oss, om å treffes på uformelt vis. Hanne Skjeggestad (V )i kommunestyret i Roan foreslo at vi skulle sette oss i buss og kjøre rundt for å bli kjent, forteller Stjern.

- Kan ikke annet enn å bli imponert

Turen startet i Åfjord klokka åtte på morgenen, og ble avsluttet med middag på Stokkøya i 20.30-tida, opplyser hun.

- Det var en fin tur, veldig hyggelig. Og vi fikk sett på det som skulle bli ”oss” kommune. Det var en veldig nyttig tur, og i Roan  vi fikk vært innom ulike bedrifter som Nilssen hønseri og Kråkøy slakteri. Det var veldig interessant, man kan jo ikke annet enn å bli imponert over hva man får til her ute i det ytterste havgapet, sier Stjern.

- Det var mange fra Roan kommune som blant annet aldri hadde vært på Lauvøya, og sett over til Lysøysundet og Bjugn kommune, sier Håkan Berdahl (H).

- Et steinkast unna Bjugn

-  De fikk jo blant annet se at det bare er et steinkast unna Bjugn, det er jo nesten så det ikke er lengre over enn  som så, sier Stjern. ¨

De er begge enige om at turen ga stort utbytte.

- Skal man jo først gifte seg så må man jo bli kjent med hverandre, sier Stjern.

Øverst i saken kan du se noen bilder fra bussturen.