Totalt seks personer var involvert i ulykken. De fire overlevende ble alvorlig skadet, men alle er ifølge politiet utenfor livsfare.

Etterlater seg barn

Navnene på de to omkomne sto på trykk i en dødsannonse i Adresseavisen mandag. Hilde M. Helgesen (57) og Odd Foosnæs (59) etterlater seg barn.

«Vår kjære mamma og pappa, våre alles kjære Hilde M. Helgesen og Odd Foosnæs døde brått fra oss», står det i dødsannonsen.

Paret bisettes i Frikirken i Trondheim mandag 22. februar.

Avhørte overlevende

Politiet har så langt sagt lite om årsaken til ulykken. Den ene av de to involverte bilene kom over i feil kjørebane. Årsaken til dette, er politiet så langt tause om. Det var våt veibane, men ikke glatt på ulykkesstedet. Politiet utelukker også forbikjøring. To av de overlevende ble fredag avhørt av politiet. Etterforskningsleder Roy Inge Aas har ikke villet si hva de overlevende fortalte i avhøret. Han bekreftet imidlertid at de to husker hva som skjedde forut for kollisjonen. Det var ingen andre vitner til hendelsen enn de som satt i de to ulykkesbilene.

Etterforskningslederen sier til Fosna-Folket mandag at politiet har et mål om å avhøre de to siste involverte så snart de er i stand til å bli avhørt.

– Vi skal også ha utdypende avhør av de to vi allerede har snakket med, sier Aas.

– Begynner politiet å danne et inntrykk av hva det er som har skjedd?

– Ja, det gjør vi, men vi ønsker ikke å gå ut med noe nå.