Mottok eksklusiv utmerkelse: – Det er en stor ære å få en sånn pris

Mandag var daglig leder i IFjobb Magnar Bremeraunet og varaordfører i Indre Fosen kommune Knut Ola Vang til stede i Leksvik barnehage, for å dele ut en eksklusiv utmerkelse.

Mandag mottok Leksvik barnehage utmerkelsen «Inkluderende Bedrift». Fra venstre: Heidi Hollås Asphaug, Helen Lyng, Maren Sofie Berg (alle tre fra Leksvik barnehage), Magnar Bremeraunet (daglig leder i IFjobb) og Knut Ola Vang (varaordfører i Indre Fosen kommune).  Foto: Jonas Olsen Withbro

– Det har vært veldig spennende å ha Maren Sofie i jobb hos oss.

Barnehagestyrer Heidi Hollås Asphaug.
næringsliv

Utmerkelsen «Inkluderende Bedrift» har IFjobb kun delt ut to ganger tidligere. Stadsbygd Båtsenter og Nidaros Data har begge fått den, men denne gangen var det Leksvik barnehage i Indre Fosen kommune som fikk utmerkelsen.