– Det gjør inntrykk å høre om situasjonen bedriften står i

Torsdag møtte en delegasjon fra Roan og Åfjord trøndelagsbenken på Stortinget. På sakskartet sto den spente situasjonen for Kråkøy Slakteri AS i Roan, etter at Måsøval Fiskeoppdrett AS og Refsnes Laks AS etter 15 år har inngått slakteavtale med et annet lakseslakteri fra kommende årsskifte.

Fosendelegasjonen sammen med Kristi Leitrø torsdag. Fra venstre: styreleder Jan Nikolai Skjærvø ved Kråkøy Slakteri, daglig leder Roger Sørgård ved Kråkøy Slakteri, Roan-ordfører Einar Eian (H), daglig leder Rolf Øia i Åfjord Utvikling, Åfjord-ordfører Vibeke Stjern (Ap) og stortingsrepresentant Kirsti Leirtrø (Ap).  Foto: Privat

næringsliv

Reisefølget, som besto av Roan-ordfører Einar Eian (H), Åfjord-ordfører Vibeke Stjern (Ap), daglig leder Rolf Øia i Åfjord Utvikling, daglig leder Roger Sørgård ved Kråkøy Slakteri og styreleder Jan Nikolai Skjærvø ved Kråkøy Slakteri, møtte blant annet stortingsrepresentant Kirsti Leirtrø (Ap) fra Ørland.