Europris på Brekstad på Ørlandet fikk tittelen ble årets nykommer. LES OGSÅ:* Innbruddsalarmen gikk midt på svarte natta -Fosna-Folket* Åpnet ny butikk -Fosna-Folket

Vant mot Stavanger og Sunnfjord

Europris Sola i Rogaland fikk videre pris som årets franchise-butikk. Stian Falkenberg Thomsen fra Europris Åssiden i Drammen, ble utropt til årets selger. Årets butikk ble Europris Vollebekk i Groruddalen i Oslo.

Europris på Brekstad vant i sin klasse i konkurranse med Europris Tasta i Stavanger og Europris Dale i Sunnfjord i Sogn og Fjordane.

«Leverer topp på glimt i øyet»

Europris Brekstad åpnet i mars 2017 under ledelse av Kim Skotnes.

«Kim og hans gjeng leverer topp på glimt i øyet og har alltid smilet på lur», heter det blant annet i juryens begrunnelse.

«Kundene stortrives og her er det konseptdisiplin, orden og struktur på meget høyt nivå. Det ryktes at de genene innehas av flere i butikksjefens familie, der flere har bakgrunn i dagligvare Team Brekstad har videre jobbet knallhardt for å bygge opp en kundemasse av bedriftskunder og de fleste bedriftene i kommunen er kunder på Europris. Europris Brekstad leverte i 2017 en omsetning som var en million over budsjett og prospekt», opplyser det om i ei utsendt pressemelding fra Europris sentralt.