«Da vi startet den lille bedriften her, så var det fire unger. Nå er det mer enn tredoblet»

Filmen «Jobbskaperne», som handler om Stokkøya Sjøsenter i Åfjord og hvordan bedriften har skapt liv og aktivitet på øya, ble vist under Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) sin årskonferanse tirsdag denne uka.

næringsliv

Filmen, som er produsert av NHO. kan du se over.

«98 prosent av norske bedrifter er små og mellomstore. De skaper jobber, velferd og gode lokalsamfunn. Hva skulle vi gjort uten Norges viktigste jobbskapere?», skriver NHO i tilknytning til filmen.

LES OGSÅ: Fosen-bedrift får vist seg fram under NHOs årskonferanse

NHO er Norges største interesseorganisasjon for bedrifter. Medlemsbedriftene er privateide og børsnoterte virksomheter som driver næring i konkurranseutsatte markeder. Organisasjonen er medlem i BusinessEurope, den europeiske paraplyorganisasjonen for næringslivs- og arbeidsgiverorganisasjoner.